Minden hónapban kiválasztjuk a hónap illatát, ezzel is segítve vásárlóinkat a megfelelő illatosítónak a megtalálásában.

Júliusban olyan illatokat választottunk, melyekkel otthonunkba csempészhetjük a végtelen tenger illatát. Felidézhetjük milyen a tengerparton sétálva kagylót gyűjteni, mélyen beleszippantani a sós levegőbe. Culti Milano Mareminerale illata pont ilyen és szinte bárhova magunkkal vihetjük ezt a friss illatot, mert a pálcás diffúzor mellett autóillatosító, spray és illatgyöngy formában is elérhető. Ugyanebbe a katekóriába tartotik Locherber Milano Venetiae illata, mely Velence egyedülálló varázsát és lenyűgöző történelmét meséli el.



Izgalmas illat még a Capri azul, ami egy zöld, friss virágos illat bergamott és narancsvirág fejjegyeivel, zöld teával, galbanummal, feketeribizlivel, szantálfával és pézsmával kombinálva. Aromás architektúrájában a mediterrán cserjés intenzív és beborító illatai találhatók meg. Illatpárnája igazi szicíliai tengeri sóval van töltve, azt itatták át az aromákkal.


Ezek az illatok energizáló hatással lehetnek ránk, ezért hálószobába nem ajánljuk, viszont nagyon fel tudják dobni a fürdőszobát, az előtereket vagy akár a nappalit.

Bejegyzések